Εντοιχιζόμενος φούρνος Neff B4ACF4AG0 με χωρητικότητα 71L & ενεργειακή κλάση Α. Διαθέτει 7 τρόπους λειτουργίας, oθόνη LED/LCD, πτυσσόμενη λαβή πόρτας Slide® & πτυσσόμενη πόρτα φούρνου Hide®με μηχανισμό απόσβεσης κραδασμών, σύστημα καθαρισμού EasyClean® και το Circo Therm®, το κορυφαίο σύστημα θερμού αέρα της Neff για ταυτόχρονο ψήσιμο και μαγείρεμα έως και 3 επίπεδα.

Slide&Hide®

Η πόρτα Slide&Hide® βυθίζεται απαλά κάτω από το φούρνο, χωρίς να μειώνεται το μέγεθος του. Έτσι, μπορείτε να δοκιμάζετε και να βλέπετε το φαγητό σας εύκολα. Το άβολο και κουραστικό σκύψιμο ή και η πιθανότητα να καείτε, καθώς τραβάτε προς τα έξω τη γάστρα ή το τραγανό σας ψητό, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Όταν τελειώσετε, απλώς τραβήξτε προς τα επάνω την εύχρηστη περιστρεφόμενη λαβή της πόρτας, χωρίς να μετατοπίσετε το χέρι σας, για να κλείσετε το φούρνο. Περισσότερος χώρος για να μαγειρέψετε χωρίς κόπο, χωρίς κίνδυνο, χωρίς συμβιβασμούς. Περισσότερος χώρος για λαχταριστές δημιουργίες.

CircoTherm®

Με το CircoTherm®, μπορείτε να ψήσετε κρέας στη γάστρα και να ετοιμάσετε κοτόπουλο cajun και cheesecake σοκολάτας, ταυτόχρονα. Όλα μπορούν να ψηθούν στο δικό τους χρόνο, αξιοποιώντας το θάλαμο του φούρνου σας και τη χωρητικότητά του πλήρως. Η υψηλής ταχύτητας, στοχευμένη ροή αέρα διασφαλίζει ότι οι γεύσεις δεν μπερδεύονται και ότι κάθε πιάτο διατηρεί την αυθεντική γεύση και τα αρώματά του. Η μοναδική αυτή δυνατότητα των συγκεκριμένων φούρνων NEFF προσφέρει γρήγορη, εύκολη και επιτυχημένη προετοιμασία του οικογενειακού σας γεύματος, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και με άψογο αποτέλεσμα ψησίματος.

EasyClean®

Με το Easy Clean, είναι πιο εύκολο να κάνετε το φούρνο σας να λάμπει. Χρησιμοποιήστε τακτικά τη συγκεκριμένη λειτουργία και κάντε το καθάρισμα του φούρνου απλούστερο. Προσθέστε μια σταγόνα απορρυπαντικού, σε 400 ml νερό, ρίξτε το στο κάτω μέρος του φούρνου και ενεργοποιήστε τη λειτουργία. Τα υπολείμματα από το κέικ, οι λεκέδες από τα ψητά λαχανικά και τα λίπη από το ψητό σας, όλοι αυτοί οι λεκέδες θα μαλακώσουν χάρη στη θερμότητα και το νερό. Πλέον μπορείτε να καθαρίσετε χωρίς κόπο το εσωτερικό του φούρνου σας.

Οθόνη LED/LCD

Απλή και ξεκάθαρη. Αυτή είναι η οθόνη LED/LCD του φούρνου, με μεγάλους χαρακτήρες στην απεικόνιση, για εύκολη ανάγνωση. Με τους διακόπτες ή το χειριστήριο αφής της συσκευής είναι επίσης εύκολο να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του φούρνου.

EcoClean

Αναρωτιέστε αν θα φτιάξετε ή όχι ψητό κοτόπουλο; Με το Eco Clean, δεν χρειάζεται να αποφύγετε τον καθαρισμό του φούρνου μετά. Η ειδική αυτή επίστρωση παγιδεύει τους λεκέδες που δημιουργούνται κατά το ψήσιμο και τους διασπά σε κάθε επόμενο κύκλο μαγειρέματος. Όταν ο φούρνος φτάσει σε υψηλές θερμοκρασίες η πίσω επιφάνεια Eco Clean καθαρίζεται μόνη της.

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο B4ACF4AG0
Κατασκευαστής Neff
Χρώμα Ανθρακί
Τοποθέτηση Πλήρες Εντοιχιζόμενο
Τύπος Ηλεκτρικός
Διπλός Φούρνος Όχι
Ενεργειακή Κλάση A
Χωρητικότητα Κοιλότητας 71 l
Κατανάλωση ενέργειας ανά κύκλο (συμβατική λειτουργία) 1.04 kWh/κύκλο
Κατανάλωση ενέργειας ανά κύκλο (λειτουργία εξαναγκασμένης μεταφοράς με ανεμιστήρα) 0.81 kWh/κύκλο
Καθαρισμός Μερικώς Καταλυτικός
Τηλεσκοπικές Ράγες Προαιρετικά
Λειτουργία Ατμού Όχι
Εύρος θερμοκρασίας 50 – 275 °C
Λειτουργία μικροκυμάτων Όχι
Εστία με Ευέλικτες Ζώνες Μαγειρέματος Όχι
Εστία Διπλής Ζώνης Όχι
Wi-Fi Όχι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 548 × 594 × 595 mm
Εγγύηση 5 έτη

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare