•  Twist Touch®: ελέγξτε την εστία σας με μια απλή περιστροφική κίνηση με το δάκτυλό σας.
  • Combi επαγωγή: Συνδυασμός δύο κυκλικών ζωνών μαγειρέματος για να μαγειρεύετε σε μεγάλα σκεύη.
  •  Home Connect: παρακολουθήστε την εστία σας μέσω της εφαρμογής.
  •  Smart Hood Automatic: ο απορροφητήρας σας είναι συμβατός με την εστία και προσαρμόζεται αυτόματα στις ρυθμίσεις της κατά το μαγείρεμα.
     

    Highlights

    T56FHS1L0
    Διασκέδαση και μαγείρεμα με μια απλή περιστροφική κίνηση με το δάκτυλό σας.
    Συνδυασμός δύο ζωνών μαγειρέματος.
    T56FHS1L0
    Μαγειρέψτε πιο έξυπνα με τις εστίες ΝΕFF.
    T56FHS1L0
    Ο έλεγχος του απορροφητήρα σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολος.
    T56FHS1L0
    Η εστία ελέγχει τον απορροφητήρα.

    Διασκέδαση και μαγείρεμα με μια απλή περιστροφική κίνηση με το δάκτυλό σας.

Είστε έτοιμοι να ενεργοποιήσετε την εστία σας με μία απλή κίνηση;Το Twist Touch® σάς επιτρέπει να επιλέγετε τα πάντα με ένα απλό άγγιγμα του δακτύλου σας.Επιλέξτε την επιθυμητή ζώνη μαγειρέματος και το επίπεδο ισχύος που επιθυμείτε και απολαύστε τη διαδικασία του μαγειρέματος.

Συνδυασμός δύο ζωνών μαγειρέματος.

Τα σκεύη ψησίματος μπορεί να αποτελούν πρόκληση για τις συμβατικές εστίες, αλλά η λειτουργία «Combi επαγωγή» σάς δίνει τη δυνατότητα να μαγειρεύετε σε μεγάλα σκεύη. Συνδυάστε δύο ζώνες μαγειρικής μαζί σε μία, με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Πλέον μπορείτε να μαγειρεύετε πιο μεγάλες ποσότητες σε όλες τις συνταγές σας, χρησιμοποιώντας τα σκεύη μαγειρικής που χρειάζεστε.

Μαγειρέψτε πιο έξυπνα με τις εστίες ΝΕFF.

Θέλετε να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες της εστίας σας;Απλώς συνδέστε την με τον λογαριασμό σας στο Home Connect και ανακαλύψτε μοναδικά προνόμια, από όπου και αν βρίσκεστε, όποτε θέλετε και με τον τρόπο που θέλετε.Επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που προσφέρουν οι συνεργάτες μας.Μείνετε ενημερωμένοι για την κατάσταση της εστίας σας, εξατομικεύστε τη σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, επιλέγοντας επιπλέον λειτουργίες μαγειρέματος ή ακόμα και προθερμαίνοντας τον φούρνο σας μέσω αυτής.Τέλος, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες αυτές τις λειτουργίες, ακόμα πιο άμεσα, μέσω του πλήκτρου «Αγαπημένα» πάνω στη συσκευή. 2

Ο έλεγχος του απορροφητήρα σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολος.

Τώρα μπορείτε απλά να επικεντρωθείτε στο μαγείρεμα.Ο απορροφητήρας NEFF είναι συμβατός με την εστία σας και ελέγχεται αυτόματα από αυτή μέσω της εφαρμογής Home Connect.Πιο συγκεκριμένα, ένας αλγόριθμος παρακολουθεί τις ρυθμίσεις που κάνετε στην εστία σας κατά το μαγείρεμα.Έτσι, μόλις ξεκινήσετε να μαγειρεύετε, ο απορροφητήρας ενεργοποιείται αυτόματα και ρυθμίζει την ισχύ του αναλόγως.Με αυτό τον τρόπο, η κουζίνα είναι πάντα απαλλαγμένη από οσμές και υδρατμούς και δεν χρειάζεται ποτέ ξανά να καθαρίσετε τα αποτυπώματα στον απορροφητήρα.Αυτός είναι ο νέος και εύκολος τρόπος να μαγειρεύετε.

Η εστία ελέγχει τον απορροφητήρα.

Ο χειρισμός του απορροφητήρα μέσω της εστίας είναι μία από εκείνες τις απλές λεπτομέρειες που όμως κάνουν τη διαφορά και σας εξασφαλίζει άνετο μαγείρεμα.Με την ενεργοποίηση της εστίας σας, ενεργοποιείται αυτόματα και ο απορροφητήρας, επιτρέποντάς σας να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτό που μαγειρεύετε χωρίς να ανησυχείτε για τα υπόλοιπα.(απαιτείται η σύνδεση με την εφαρμογή Home Connect).

Οι αγαπημένες σας ρυθμίσεις, σε ένα πλήκτρο.

Εξατομικεύστε την εστία σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Χρησιμοποιώντας το Home Connect μπορείτε να αποθηκεύετε σε ένα πλήκτρο, τις αγαπημένες σας λειτουργίες στην εστία και να τις χειρίζεστε απευθείας μέσω του πλήκτρου «Αγαπημένα».Έτσι, μπορείτε να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε τα φώτα του απορροφητήρα με ευκολία από την εστία ή να συνδυάζετε διαφορετικές ρυθμίσεις για να μαγειρεύετε εύκολα το φαγητό σας, κάθε μέρα.Για να το κάνετε αυτό, απλώς συνδέστε την εστία NEFF με τον Home Connect λογαριασμό σας.

Dimensions





Installation

Dimensions
51 x 592 x 522 mm
Type of appliance width
60 cm
Min. required niche size for installation (HxWxD)
51 x 560-560 x 490-500 mm
Minimum worktop thickness
16 mm
Connection Rating
6,900 W
Length electrical supply cord
110.0 cm
Plug type
no plug (electrical connection by electrician)
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare