Ο απορροφητήρας τζάκι: τοποθετώντας τον στον τοίχο, σας δίνει πλήρη ελευθερία στο σχεδιασμό της κουζίνας σας.

  • EcoSilence Drive: το υψηλής απόδοσης μοτέρ που εξοικονομεί ενέργεια.
  • DirectSelect control: άμεση επιλογή των επιθυμητών ρυθμίσεων και φωτισμού.
  • Αθόρυβος: μέγιστη απορροφητικότητα με ελάχιστο θόρυβο.
  • Απόδοση κατακράτησης λίπους: τα φίλτρα απορροφούν έως και το 88.7% των λιπών από τον αέρα της κουζίνας.

Χάρη στη χαμηλή στάθμη του θορύβου, δεν ακούτε απολύτως τίποτα.

Οι καλεσμένοι σας δεν είναι οι μόνοι που εκτιμούν το χαλαρό μαγείρεμα. Προκειμένου να μπορείτε να μιλάτε μαζί τους καθώς μαγειρεύετε, φτιάξαμε τους απορροφητήρες ανακυκλοφορίας των κουζινών μας τόσο αθόρυβους ώστε σχεδόν να μην τους αντιλαμβάνεστε. Γενικά, ακούγεται ένα θρόισμα από το θόρυβο του ίδιου του μοτέρ και της ροής αέρα, ανάλογα με τη στάθμη της αντιπίεσης. Στα μοντέλα με αεραγωγό, το 50& του θορύβου διοχετεύεται μέσω του αεραγωγού έξω από το σπίτι. Οι απορροφητήρες κουζικών της Bosch με τη μονάδα CleanAir παράγουν έως και 3 dB(A) λιγότερο θόρυβο σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα ανακυκλοφορίας, προσφέροντας ταυτόχρονα την ίδια απόδοση.

Ο βέλτιστος όγκος αέρα για κουζίνες κάθε μεγέθους.

Είτε έχετε κουζίνα σε ενιαίο χώρο με το σαλόνι, είτε μικρή, ξεχωριστή κουζίνα. Προσφέρουμε το βέλτιστο όγκο αέρα για κουζίνες κάθε μεγέθους. Ο αέρας θα πρέπει να ανανεώνεται πλήρως 6 έως 12 φορές την ώρα, ώστε η ατμόσφαιρα να είναι πάντα ευχάριστη. Για να γίνεται αυτό, η παροχή αέρα ή η ισχύς του απορροφητήρα της κουζίνας πρέπει να είναι η κατάλληλη για τον όγκο του χώρου σας.

Το φίλτρο λίπους διατηρεί μια σταθερά φρέσκια και ευχάριστη ατμόσφαιρα πριν,κατά τη διάρκεια και μετά το μαγείρεμα

Οι απορροφητήρες με εξαγωγή ή με ανακύκλωση του αέρα απαιτούν μεταλλικά φίλτρα λίπους για να απομακρύνουν τα λίπη καθώς και άλλα στερεά σωματίδια από τον εξαγόμενο αέρα. Για να διατηρήσετε τη λειτουργία των φίλτρων αυτών στα μέγιστα επίπεδα, μπορείτε να τα πλένετε μία φορά το μήνα στο χέρι, ή στο πλυντήριο πιάτων.

Άριστα αποτελέσματα

Μοτέρ EcoSilence Drive

Το μοτέρ EcoSilence Drive, χωρίς ψήκτρες και χωρίς τριβές, είναι ανθεκτικό και σχεδιασμένο για να διαρκεί περισσότερο. Το μοτέρ είναι ιδιαίτερα αποδοτικό και προσφέρει εξαιρετική απόδοση, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομεί ενέργεια

Λειτουργίες TouchControl και DirectSelect

Ρυθμίστε το επίπεδο ισχύος απορρόφησης με ένα απλό άγγιγμα, χάρη στις λειτουργίες TouchControl και DirectSelect. Ο χειρισμός τους είναι εύκολος: απλά επιλέξτε το κατάλληλο επίπεδο ισχύος ή ανάψτε τα φώτα, και φύγατε!

Μόλις που ακούγεται στην κουζίνα. Μόλις που φαίνεται στον λογαριασμό του ρεύματος.

Μερικές φορές δεν μπορείτε να ακούσετε τον ήχο του τηγανίσματος επειδή ο απορροφητήρας είναι πολύ δυνατός. Χρησιμοποιώντας έναν ανεμιστήρα υψηλής ισχύος και βελτιστοποιημένη ροή αέρα μέσα στον απορροφητήρα, οι απορροφητήρες της Bosch με τεχνολογία κινητήρα EcoSilence Drive είναι σημαντικά πιο αθόρυβοι και πάνω από 80% ενεργειακά πιο αποδοτικοί*. Ο κινητήρας δεν προκαλεί μηχανική τριβή, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο λιγότερο θόρυβο, αλλά και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

* Με μέση λειτουργία ανεμιστήρα μία ώρα την ημέρα στη βαθμίδα 2 και με το φως αναμμένο για 2 ώρες την ημέρα.

Είναι τέλειο όταν κάτι δουλεύει τόσο ωραία, όσο δείχνει.

Χειριστείτε τον απορροφητήρα όπως χειρίζεστε τη βάση εστιών: Με το νέο χειριστήριο DirectSelect, μπορείτε να ρυθμίσετε το επίπεδο ισχύος που θέλετε και να ελέγχετε απευθείας λειτουργίες όπως ο αισθητήρας PerfectAir, η λειτουργία μετά το σβήσιμο και η στάθμη του φωτισμού. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε την ένδειξη κορεσμού του φίλτρου, έτσι ώστε να γνωρίζετε πάντα πότε πρέπει να καθαριστεί το φίλτρο. Με τη λειτουργία DirectSelect, όχι μόνο μπορείτε να ελέγχετε τον απορροφητήρα σας απλά με το άγγιγμα ενός κουμπιού, αλλά και η εμφάνιση του απορροφητήρα ταιριάζει με αυτήν των εστιών που διαθέτουν μονάδα ελέγχου DirectSelect.

 

 

 

Color

Inox

Energy Class

A

Noise Level

61db

Width

60CM

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare